Cu noi găsești creditul care ți se potrivește.

Nu ai timp pentru nenumărate drumuri la bancă și nu îți place să stai la coadă? Echipa noastră se ocupă de asta pentru tine.

CREDITUL MIC
Nevoi personale
Pentru tine și cei dragi.
CREDITUL MIJLOCIU
Credit auto
Și nu mai depinzi de autobuz.
CREDITUL MĂRICEL
Credit imobiliar
Îți faci bagajele și te muți.GREENCREDIT


Ajutor pentru orice, credit pentru orice.


Nu contează pentru ce îți trebuie un credit, noi te putem ajuta. Nevoile tale sunt diferite și se pot schimba pe parcurs. Nicio problemă, echipa noastră se va asigura că va găsi cea mai potrivită soluție pentru fiecare situație.


Creditul „Bine ai venit acasă!”

Deja îți imaginezi cum arată colțul de relaxare în casa de vis sau ce culoare au pereții? Alege creditul potrivit și te poți apuca de decorat noua casă.


Creditul „Meșterului”

Știm și noi cum e. Din când în când, fiecare casă are nevoie de o renovare. De aceea, te așteptăm cu ofertele potrivite.


Creditul „Fă-ți bagajele!”

Călătorului îi șade bine cu drumul. Așa că echipa noastră te va ajuta să îți urmezi calea, indiferent cât de departe duce.


Creditul auto

Îți schimbi mașina sau cumperi una nouă. Nu mai depinzi de autobuz, de taxi-uri sau cine știe ce rable.


Creditul „Micilor bucurii”

Dacă și tu crezi că micile bucurii fac viața mai frumoasă dar ai nevoie de puțin ajutor, hai să discutăm despre un credit pentru banii de buzunar.Află mai multe despre creditul care ți se potrivește

Creditul de nevoi personale

Creditul auto

Creditul imobiliarCarduri de credit

Poate vrei un laptop nou, un telefon sau să înlocuiești canapeaua dar nu poți acoperi costurile, pe moment. Un card de credit poate fi soluția. Cardul de credit îți poate fi de mare ajutor, dacă știi cum să gestionezi plățile și garanțiile, astfel încât să eviți dobânzile. Nu știi cum? Te învățăm noi. Vrei să refinanțezi un card de credit?


Persoane juridice

Ai nevoie de ajutor pentru a-ți atinge obiectivele? Creditul pentru persoane juridice îți asigură resursele necesare ca să îți desfășori activitatea fără griji.


Hai să discutăm despre creditul care ți se potrivește.

Contactează-ne acum


PARTENERI GREENCREDIT

BRD First Bank