Creditul de nevoi personale

Creditul de nevoi personale este un credit pentru obținerea căruia nu este nevoie să justifici bancii scopul utilizării banilor. Tocmai din acest motiv este limitat atât ca sumă maximă cât și ca perioadă maximă de acordare.Monedă: Lei

Dobândă: de la 5%

Avans: 0

Plafon maxim: 225.000 lei
ÎMPRUMUTUL ÎN LEI PENTRU NEVOI PERSONALE

Limita maximă fixă de 5 ani


Perioada de creditare are o limită maximă fixă, de 5 ani, și una variabilă care depinde de vârsta solicitantului la finalul perioadei de creditare. În ceea ce priveste suma maximă, aceasta este plafonată în funcție de garanția pe care o propui băncii, personală sau imobiliară și în funcție de capacitatea ta de rambursare.

Garanții personale sau imobiliare


Un credit garantat cu garanții personale poate ajunge până la 225.000 lei, iar unul garantat cu garantii imobiliare în funcție de venitul lunar și profilul social, dar nu mai mult de 85% din valoarea imobilului adus în garanție.


Sfatul GREENCREDIT

*Nu plăti 5 ani pentru o nevoie pe care ți-o satisfaci într-un timp mult mai scurt sau pentru investiții cu devalorizare rapidă. Pentru a găsi oferta care corespunde nevoilor tale îți stăm la dispoziței.


Particularitățile creditului de nevoi personale

  • Suma maximă acordată: 225.000 lei, în funcție de venituri și profilul social;
  • Moneda creditului: LEI;
  • Dobânda: începând de la 5%;


  • Timp de aprobare: minim 24 ore de la data primirii documentației complete, în funcție de instituția finanțatoare și particularitățile fiecărei solicitări;
  • Avans: nu se solicită;
  • Perioada de acordare: de la 6 luni până la 5 ani;


Află mai multe despre creditul care ți se potrivește

Creditul de nevoi personale

Creditul auto

Creditul imobiliarHai să discutăm despre creditul care ți se potrivește.

Contactează-ne acum


PARTENERI GREENCREDIT

BRD First Bank